Akça ağaçlı Yulaf Ezmesi Kuru Erik ve Yaş Erik ile birlikte
- 1.5 kâse yağsız süt
- 1.5 kâse çiğ yulaf
- 1/4 kâse elma suyu ya da şarabı
- 2 küçük erik, zarı ve çekirdeğiyle birlikte
- Yarım kâse kuru erik, zarıyla birlikte
- 1.5 çorba kaşığı saf akçaağaç şurubu
- 1/8 çay kaşığı tarçın
- 4 gram dilimlenmiş badem
Orta büyüklükte bir cezvede sütü kaynatın; yulaf katın ve 5 ila 8 dakika kaynatmaya devam edin ve birkaç kez karıştırın. Elma suyunu, sonra erikleri, kuru erikleri, bademleri ve akçaağaç şurubunu katın ve iyice kaynatın. Kâselerde servis yapın.
Sindirim Sistemi
Yulaf ve meyve, sindirim sisteminizin rahat çalışmasını sağlayan lifleri içerir.
Bir yanıt bırakın
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.